Kokosové cheesecake košíčky
Příprava:
220
min
Obtížnost:
prechodný
To vyhovuje:
4
porcí
Ingredience
1 šálek ovesných vloček
1/4 šálku medu
Špetka skořice
1 šálek nesolených kešu (namočených přes noc ve vodě)
¼ šálku vanilkového mandlového mléka
¼ šálku javorového sirupu
3 odměrky Collagen Creamer Coconut
2 lžíce másla
½ lžičky vanilkového extraktu
Špetka skořice
strouhaný kokos (volitelné)
Způsob přípravy
- Vyložte muffinovou formu papírovými košíčky. V mixéru smíchejte ingredience na korpus, dokud nevznikne lepkavé těsto. Těsto přitlačte dolů do košíčků vytvářející první vrstvu.
- V mixéru smíchejte ingredience na náplň, dokud nedosáhnete hladké a dobře promíchané konzistence. Nalijte náplň na korpus.
- Dejte do mrazáku na 3-4 hodiny, aby vše ztuhlo. Můžete dozdobit strouhaným kokosem.
OBJEVTE DALŠÍ RECEPTY S VITAL PROTEINS
Podzimní dýňový cheesecake
Příprava:
40
min
Obtížnost:
prechodný
Cream cookies snack
Příprava:
15
min
Obtížnost:
jednoduchý
Collagen Creamer s jogurtem a borůvkami
Příprava:
5
min
Obtížnost:
jednoduchý
Mrkvové muffiny
Příprava:
20
min
Obtížnost:
jednoduchý