Kokosové cheesecake košíčky a collagen creamer

Kokosové cheesecake košíčky

Příprava: 220 min
Obtížnost:
prechodný
To vyhovuje: 4 porcí

Ingredience

1 šálek ovesných vloček
1/4 šálku medu
Špetka skořice
1 šálek nesolených kešu (namočených přes noc ve vodě)
¼ šálku vanilkového mandlového mléka
¼ šálku javorového sirupu
3 odměrky Collagen Creamer Coconut
2 lžíce másla
½ lžičky vanilkového extraktu
Špetka skořice
strouhaný kokos (volitelné)

Způsob přípravy

  • Vyložte muffinovou formu papírovými košíčky. V mixéru smíchejte ingredience na korpus, dokud nevznikne lepkavé těsto. Těsto přitlačte dolů do košíčků vytvářející první vrstvu.
  • V mixéru smíchejte ingredience na náplň, dokud nedosáhnete hladké a dobře promíchané konzistence. Nalijte náplň na korpus.
  • Dejte do mrazáku na 3-4 hodiny, aby vše ztuhlo. Můžete dozdobit strouhaným kokosem.

OBJEVTE DALŠÍ RECEPTY S VITAL PROTEINS

Podzimní dýňový cheesecake

Podzimní dýňový cheesecake

Příprava: 40 min
Obtížnost:
prechodný
Cream cookies snack

Cream cookies snack

Příprava: 15 min
Obtížnost:
jednoduchý
Collagen Creamer s jogurtem a borůvkami a kávou

Collagen Creamer s jogurtem a borůvkami

Příprava: 5 min
Obtížnost:
jednoduchý
Mrkvové Muffiny

Mrkvové muffiny

Příprava: 20 min
Obtížnost:
jednoduchý